Polityka prywatności obowiązująca na stronie www.fundacjaperformat.com

Szanowny Użytkowniku

1. Fundacja Performat szanuje Twoje Dane Osobowe

2. Korzystając w jakikolwiek sposób z zasobów naszego serwisu akceptujesz zasady zawarte w Polityce Prywatności znajdującej się na tej stronie.

3. Fundacja Performat zastrzegają sobie prawo do wprowadzania zmian w Polityce Prywatności. Jakiekolwiek wprowadzane zmiany nie wpływają na podstawową zasadę: nie sprzedajemy, nie gromadzimy i nie udostępnimy osobom trzecim danych personalnych czy adresowych swoich użytkowników, a ewentualne zmiany będą zawsze zgodne z obowiązującymi przepisami.

4. Zawsze masz prawo do edycji lub usunięcia swoich danych z serwisu.

a) dostosowania zawartości tej www do preferencji Użytkownika oraz optymalizacji korzystania ze strony; w szczególności pliki te pozwalają rozpoznać wasze urządzenie i odpowiednio wyświetlić stronę internetową, dostosowaną do jego indywidualnych potrzeb;

b) tworzenia statystyk (Google Analytics), które pomagają zrozumieć, w jaki sposób korzystacie z z tej strony, co umożliwia ulepszanie ich struktury i zawartości.